Tagline

Tietoa minusta

Moro! Olen Aleksi Sairanen, Savonlinnasta lähtöisin oleva urheilija ja liikunnan alan ammattilainen, joka elää elämää pilke silmäkulmassa ja hyvällä fiiliksellä. Urani liikunnan parissa alkoi, kun lähdin 8-vuotiaana ensimmäisiin hippokisoihin. Elämä urheilun parissa vei minut lopulta terveydenhuollon alan yrittäjäksi.

Koulutukset

Ensimmäiset ohjaukset ja valmennukset pidin, kun opiskelin Tanhuvaaran Urheiluopistossa 2014-2017. Tanhuvaarasta valmistuin liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi. Valmennustöitä olen tehnyt tähän päivään asti harrastamani kilpaurheilun ohella, mistä olen saanut valtavasti oppia.

Valmistuin 2019 Suomen Urheiluhierojaopistolta koulutetuksi hierojaksi. Hierontoja olen tehnyt valmistumisesta lähtien lähes päivittäin. Kiinnostuin hierontatyöstä aloittaessani tavoitteellisen kilpaurheilun. Halusin kerryttää tietoa ja osaamista siitä, kuinka optimoida oma suorituskyky niin urheiluun, työelämään ja omaan arkeen sopivaksi sekä kuinka palautua rasituksesta.

Milloin kannattaa harkita minun palveluita?

Olen etsimäsi henkilö, mikäli haluat parantaa omaa suorituskykyä, poistaa kehoasi vaivaavat lihaskireydet, kehittää jotain tiettyä ominaisuutta liikunnan tai urheilun parissa tai panostaa hyvinvointiin. Olen sinulle oikea treenikumppani myös silloin, kun etsit hierojaa tai valmentajaa, jolla on vesilasissaan vielä reilusti tilaa ja joka haluaa oppia myös asiakkailtaan. En ole guru, joka neuvoo ja määrää sinua tekemään asiat juuri laatimallani tavalla, tai joka määrää sinut dieetille, jossa syödään 3kk pelkkiä käpyjä. Minun kanssani myös asiakkaalla on kehittymisestä vastuu.

Hierontojen ja valmennuksien avulla annan sinulle avaimen, jonka kantamisessa autan oman ammattitaitoni mukaan, mutta sinun on itse laitettava avain lukkoon, joka avaa sinulle aivan uuden maailman. Minulle ei ole väliä, onko avain suuri tai pieni tai onko matka ovelle pitkä vai lyhyt: ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköinen matka.

Mikäli sinulla on tarvetta kotikäynneille, ota yhteyttä: 0505564709 tai tms.sairanen@gmail.com