Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennukset

Training and Massage Services Sairanen tarjoaa urheilijoille fysiikkavalmennusta, jonka tarkoituksena on kehittää asiakkaan ominaisuuksia parempaan kuntoon.

Kenelle fysiikkavalmennus on suunnattu?

Valmennukset on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa omaa kuntoaan tai haluavat oppia voima-, nopeus-, räjähtävyys-ominaisuuksia tai haluavat kehittyä omassa lajissaan seuraavalle tasolle. Urheilijan tulee olla motivoitunut ja valmis sitoutumaan harjoituksiin.

Oma osaaminen

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, personal trainer, sekä koulutettu hieroja. Oma erityisosaamiseni löytyy fysiikkapuolelta nopeuden, räjähtävyyden sekä elastisuuden hankinnassa. Lisäksi juoksuvalmennukset ovat lähellä sydäntä oman lajin takia. Näitä yllä mainittuja harjoitteita olen treenannut 10 vuoden ajan usean valmentajan kanssa.

Valmennuspaketit

Valmennuspaketteja on eri pituisia. Lyhyin jakso on 3 kuukauden mittainen, mutta lähtökohtaisesti tähtään aina pitkään valmennus-suhteeseen, joka on myös tuloksellisinta. Valmennuksien kesto on aina sovellettavissa asiakkaan tarpeen mukaan. Annan aina oman näkemykseni siitä, kuinka lähteä liikkeelle, jotta asiakkaan tavoite saadaan toteutettua parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmennuksiin kuuluvat alkukartoitus ja sen pohjalta tehtävät testit sekä harjoitusohjelma asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Ohjelmia voi olla useampi saman jakson aikana, mikä ei kuitenkaan tuo lisähintaa pakettiin. Päinvastoin ne kuuluvat hintaan ja tukevat tavoitteita.

Kuinka edetä?

Aloitamme yhteisella harjoituskerralla kerran viikkoon. Voimme myös tavata alkuun hieman useammin mikäli tarvis. Lisäksi valmennukseen kuuluvat aina lopputestit, jotta voimme todentaa konkreettisesti valmennuksen edistymisen. Alkuun pääset varaamalla ilmaisen konsultaatio ajan tästä!

Mikäli sinulle herää kysyttävää, ota yhteyttä! Saat minut kiinni puhelimitse numerosta 0505564709 ja sähköpostilla osoitteesta tms.sairanen@gmail.com.